• Nov
Osvežilec za sesalec Green Rapsody- Shake
search
  • Osvežilec za sesalec Green Rapsody- Shake
  • Osvežilec za sesalec Green Rapsody- Shake

Osvežilec za sesalec Green Rapsody- Shake

3,99 €
Brez davka

Naraven in prijeten način osvežitve vašega doma

Osvežilec zraka in dišava za sesalec v enem

Osvežilec za sesalec Green Rapsody združuje funkcijo osvežilca zraka in dišave za sesalec, kar vam omogoča enostavno in učinkovito osvežitev prostora med sesanjem. Ta inovativen izdelek je odlična rešitev za vse, ki želite svoj dom odišaviti na naraven način in brez uporabe škodljivih kemikalij.

Enostavna uporaba in prijetna dišava za sesanje

Uporaba osvežilca za sesalec Green Rapsody je zelo enostavna. V pakiranju prejmete 4 vrečke z granulami, ki jih enostavno vstavite v vrečko za sesalec. Med sesanjem se bo osvežilec za sesalec sproščal svojo dišavo, kar bo poskrbelo za prijetno osvežitev prostora in nežno a hkrati intenzivno dišavo.

Količina

 

Varnost pri plačilih

 

Hitra dostava

 

Možnost vračila

Naravni osvežilci in prijazni do hišnih ljubljenčkov

Osvežilec za sesalec Green Rapsody vsebuje naravne sestavine, ki so prijazne do okolja in ne vsebujejo škodljivih kemikalij. Poleg tega so osvežilci prostorov iz te linije prijazni do hišnih ljubljenčkov, kar pomeni, da ne bodo dražili njihovih dihalnih poti ali povzročali alergij.

Osvežitev prostora z osvežilcem za sesalec Green Rapsody

Z osvežilcem za sesalec Green Rapsody boste v trenutku poskrbeli za svež in prijeten vonj vašega doma. Njegova lahkotna in osvežujoča dišava, ki združuje različne note zelene rastline, vas bo navdušila in vaš dom napolnila z naravnim in svežim vonjem.

Shake
20 Izdelki
Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.