• Nov
Osvežilec za avto Cannabis Flower - Shake
search
  • Osvežilec za avto Cannabis Flower - Shake

Osvežilec za avto Cannabis Flower - Shake

5,99 €
Brez davka

Osvežilec za avto Cannabis Flower

Dišava za avto Cannabis Flower Shake je idealna izbira za vse, ki si želijo edinstvene dišave v svojem vozilu. Ta osvežilec za avto vsebuje naravne sestavine, ki odišavijo vaš avtomobil z vonjem konopljinega cveta. Dišava konoplje je nežna in prijetna, obenem pa je tudi sproščujoča. Poleg tega osvežilec učinkovito odstrani neprijetne vonjave in zagotavlja čist in prijeten zrak v vašem vozilu.

Osvežilec za avto Cannabis Flower Shake je enostaven za uporabo, saj preprosto obesite vrečko z osvežilcem na vzvratno ogledalo in uživajte v prijetni dišavi. Dišave za avto so lahko odličen način, da vaš avtomobil spremenite v prijeten in dišeč prostor, obenem pa vam pomagajo ustvariti sproščeno vzdušje med vožnjo.

V paketu je dodatno polnilo! 2x 45 ml

Količina

 

Varnost pri plačilih

 

Hitra dostava

 

Možnost vračila

Osvežilec za avto Cannabis Flower Shake je primeren za vse, ki želijo naravne dišave za avto, ki so edinstvene in drugačne od klasičnih dišav. Dišava konoplje v tem osvežilcu je nežna in prijetna ter vas bo popeljala v mirno in sproščujočo atmosfero. Ta osvežilec za avto je odlična izbira za tiste, ki cenijo naravne dišave in iščejo nekaj drugačnega.

Shake
150 Izdelki
Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.