• Nov
Osvežilec za avto White musk - Shake
search
  • Osvežilec za avto White musk - Shake
  • Osvežilec za avto White musk - Shake
  • Osvežilec za avto White musk - Shake

Osvežilec za avto White musk - Shake

5,99 €
Brez davka

Dišava za avto White musk

Osvežilec za avto "White Musk - Shake" je dišeči izdelek, ki združuje prefinjene dišave za avto in naravne materiale vse v enem elegantnem paketu. Stekleničko je potrebno pred uporabo pretresti (zato ime "Shake"), kar sprosti dišečo tekočino v notranjosti stekleničke.

Dišava "White Musk" ima značilen vonj po mešanici lesnih in cvetličnih not, ki ustvarja nežen in prijeten vonj v avtomobilu. Ta disave za avto in osvežilec za avto ne le prijetno odišavi prostor, ampak tudi pomaga nevtralizirati neprijetne vonjave v avtomobilu. Poleg tega disava za avto ni moteča za voznika, saj ne zmanjšuje vidljivosti skozi vetrobransko steklo in ne povzroča alergijskih reakcij.

V paketu je dodatno polnilo! 

Količina

 

Varnost pri plačilih

 

Hitra dostava

 

Možnost vračila

Očarajte se s čudovito dišavo White Musk, ki združuje nežnost in moč. Ta dišave za v avto ponuja občutek svežine in čistosti, kot nalašč za ustvarjanje prijetnega okolja v vašem vozilu. Uživajte v rafinirani dišavi, ki vam bo prinesla sprostitev in udobje. Idealna za vse vrste voznikov, White Musk osvežilec za avto ustvarja edinstveno in elegantno vzdušje, ki vas bo spremljalo na dolgih potovanjih ali vsakodnevnih vožnjah. Ne odlašajte in izberite White Musk avto dišave, ki vam bo prinesla nepozabno izkušnjo. Ta osvežilec za avto je popolna rešitev za vaše dišave za avto potrebe, saj ponuja kakovost, učinkovitost in stil v enem izdelku.

Shake
34 Izdelki
Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.