DIŠAVE ZA SESALCE Dišave za sesalec Shake

Kaj so dišave Shake® za sesalce?
Shake® dišava za sesalec je sestavljena iz 100% naravnih zrnc, obogaten z dišavami, ki temeljijo na eteričnih oljih. Posebej izdelano za sesalce; idealeno za sesalce z in brez vrečke.

V katerem sesalcu lahko uporabim Shake® dišave za sesalce?
Shake® dišave so primerne za vse sesalce z ali brez vrečke. Ni pa primeren za vodne sesalce.

Navodila za uporabo Shake

Imam hišne ljubljenčke, lahko uporabim dišave za sesalec Shake®?
Ja, še posebno je primerno za ljudi, ki delijo svoj ​​dom s hišnimi ljubljenčki, saj bodo cenili to edinstveno obrambo z neprijetnimi vonjavami. 

Kakšne so prednosti Shake® dišav za sesalec?
Z dišavnimi zrnci za sesalce Shake® imamo ekološko dragocen izdelek, ustvarjen, da ga želite uporabljati vsak dan in v njegovem vonju tudi uživati. Poleg tega, da učinkovito veže in nevtralizira neprijetne vonjave, ki se neposredno pojavijo v notranjosti sesalca. Celotnemu prostoru daje prijetno in čisto svežino, ki jo oddaja med sesanjem. Z Shake® izdelki si ustvarite dišeče in sveže prostore.

Zakaj je Shake® dišava drugačna od drugih zrnc?
Shake® dišavne granule so narejene iz 100% naravnih zrnc. V posebnem postopku, ki granule obogatimo z izbranimi esencami na osnovi eteričnih olj. Uporaba je enostavna, saj so zrnca zapakirana in pripravljena za uporabo, le odprete vrečko in jih stresete na tla in posesate. 


Kako dolgo Shake® dišave za sesalec oddajajo vonj?

Dišavna zrnca v vrečki oddajajo vonj približno tako dolgo, kot je uporabna vrečka za sesalec (dokler se vrečka ne napolni).DIŠAVE ZA AVTO Dišave za avto

Kakšne so prednosti Shake® osvežilcev zraka za avto?
Osvežilec zraka za avto Shake® je prepoznaven po svoji kakovosti. Fine izbrane esence na osnovi eteričnih olj so bile sestavljene kot edinstvene dišave, ki vam jih ponujamo v 20 vonjihDomiselna in nenavadna oblika lesa poudarja povezavanost z naravo in našim okoljem. Sami kakovosti naših izdelkov, pripisujejomo zelo velik pomen. Z uporabo visoko kakovostnih sestavin in materialov smo ustvarili ekološko dragocene izdelke. Patentirani osvežileci zraka za avto Shake® so prejeli več mednarodnih priznanj, tudi priznanje UNESCO v kategoriji "okoljska trajnost".

Kako dolga je življenjska doba osvežilcev zraka za avto Shake®?
Vsako pakiranje vsebuje 2 steklenički- vsaka steklenička vsebuje 4.5ml; ob priporočeni uporabi traja dišava do 90 dni.

Kako uporabljam osvežilec zraka za avto Shake®?
Najprej odvijete zgornji leseni del iz navoja (dobro držite stekleničko s prsti pri odprtini v lesu) in odstranite varnostni pokrovček na steklenički. Nato leseni del ponovno dobro privijte in ga obesite na vzvratno ogledalo v avtomobilu. Potem nagnite osvežilec zraka za približno 2 sekundi, da mu povečate jakost dišave. Jakost vonja je mogoče uravnavati tudi neposredno z lesenim obročem na vrvici. Če je obroč višje na vrvici, osvežilec zraka bolj niha in s tem vonj bolj izpareva in je tudi intenzivnejši. Bližje je prstan osvežilcu- šibkejši je vonj.


Navodila za uporabo Shake za avto

Lahko osvežilec zraka za avto Shake® poškoduje površine?
Nekatera eterična olja lahko povzročijo v nekaterih primerih poškodbo barve ali plastične površine. Zato imamo embalažo vedno v pokončnem položaju, da se prepreči izliv. Med vožnjo je prepovedano prilagajanje in odstranjevanje osvežilca. Prepričajte se, da je zgodnji del trdno privit. Če kaj polijete takoj obrišite. Razlita tekočina lahko povzroči škodo na nekaterih površinah.

 

DIŠAVE ZA OMARE Dišave za omaro Shake

Kako dolgo dišave za omaro Shake® oddajajo vonj?
Dišave za omare oddajajo prijeten vonj in svežino v vaši omari približno 6 tednov.

Koliko vrečk moram uporabiti v moji omari?
V večji omari lahko uporabite več vrečk 2-3. V manjših omarah ali predalih je ponavadi dovolj samo ena vrečka.
(Namig: če pretresite vrečko lahko občasno povečate inzenzivnost vonja)

Navodila za uporabo Shake za omaro